Wij zijn de dames van de Instattent en helpen jou attent te zijn. Maar waarom is dat zo belangrijk?

De wereld verandert, snel. Technologie speelt een grote rol in deze veranderingen, waarbij voor het eerst het gevoel heerst dat technologie misschien wel slimmer is dan de mens.

We werken hard; balanceren onze werk/privé-balans; we proberen onszelf te begrijpen en voor zover het lukt ook nog de wereld. 

In de basis van dit alles zijn we allemaal stiekem op zoek naar iets simpels: erkenning.

Door een originele, maar efficiënte manier te creëren waarmee het geven van deze erkenning – in de breedste zin van het woord – mogelijk wordt, wil Instattent een ‘basislaag’ van erkenning in het drukke dagelijkse en vooral ook het zakelijke leven inbouwen. 

Onderzoeken tonen aan dat het geven van erkenning en attent zijn naar collega’s betrokkenheid en verbinding creëert tussen collega’s, maar ook tussen een individu en de werkgever.

Wij helpen bedrijven dit doel te bereiken door verschillende diensten aan te bieden: van persoonlijke nieuwsbrieven vol met inspiratie en reminders/acties tot aan live events en persoonlijke assistentie. 

Femke Storm

Chief Attentive Officer
Lisanne van der Geest

Chief Attentive Officer
"Hi, wij zijn Femke & Lisanne. Oftewel: de dames van de Instattent. 
Wij delen een grote passie voor het bedenken en creëren van passende attenties. Niet alleen omdat dit erg leuk is, maar vooral door het effect wat ermee bereikt kan worden.
Daag ons uit! We zullen jou en je ontvangers verrassen."

Onze impact

22Followers
160Attenties
15Subscribers